σελφ σερβις - ΕΕΔΕ: Αριστεία 2015

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ΕΕΔΕ: Αριστεία 2015

4 Ιανουαρίου 2016 | 15:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Ο κ. Δημήτρης Συμεωνίδης, διευθυντής εργοστασίου της Nestlé Ελλάς, αναδείχθηκε Έλληνας Quality Leader για το 2015 κατά την απονομή των διακρίσεων στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, που διοργάνωσε στις 24 Νοεμβρίου η ΕΕΔΕ στο συνεδριακό της κέντρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν ακόμα οι Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence και Investors in People, τιμητικές διακρίσεις στους αξιολογητές των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, ενώ βραβεύθηκε και η ίδια η ΕΕΔΕ από τον EFQM για τα 25 χρόνια συνεργασίας των δύο φορέων.Το πιστοποιητικό Investors in People απονεμήθηκε στην InterMed «Ιουλία & Ειρήνη Τσέτη Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ», η ανώτερη διάκριση Investors in People-Silver στις εταιρείες Elbisco SA και PwC, ενώ η ανώτατη διάκριση Investors in People-Gold απονεμήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Με το EFQM Committed to Excellence (1 αστέρι) πιστοποιήθηκαν οι εταιρείες Gaia Επιχειρείν ΑΕ, Δομοτεχνική ΑΕ και ΟΤΕ-COSMOTE, με Committed to Excellence (2 αστέρων) οι Allseas Marine SA, Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή ΑΕ, Λαρσινός ΑΕ και Χαρλάς Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ, με Recognised for Excellence 3 Αστέρων το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με το EFQM Recognised for Excellence 4 Αστέρων οι Interamerican και Sabo SA, ενώ με Recognised for Excellence 5 Αστέρων πιστοποιήθηκαν οι Athenian Sea Carriers LTD, η Intralot SA, Integrated Lottery Systems and Services, Group Technology Division και Uni-Pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION