σελφ σερβις - Επίσκεψη στελεχών της Nestlé στον πρωθυπουργό

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Επίσκεψη στελεχών της Nestlé στον πρωθυπουργό

2 Οκτωβρίου 2013 | 13:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Ιδιαίτερα εποικοδομητική κρίθηκε από τον όμιλο Nestlé η συνάντηση κορυφαίων εκπροσώπων του στις 26 Αυγούστου με τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Οι κκ Laurent Freixe, επικεφαλής Ζώνης Ευρώπης, Παύλος Κιόρτσης, Head of Operations Ζώνης Ευρώπης του ομίλου, και Laurent Dereux, διευθύνων σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, στο πλαίσιο της συνάντησης, ανέπτυξαν το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας στη χώρα, όπως και την πρόσφατη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία της να βοηθήσει τουλάχιστον 20.000 ανθρώπους κάτω των 30 ετών σε όλη την ήπειρο, να βρουν εργασία στα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Freixe τόνισε την πρόθεση της Nestlé Ελλάς να υλοποιήσει άμεσα σειρά ενεργειών, που θα επιτρέψουν σε περισσότερους από 120 νέους να απασχοληθούν στην εταιρεία, με προοπτική ο αριθμός τους να ξεπεράσει τους 500 στην επόμενη τριετία. Επίσης, τον ενημέρωσε ότι η εταιρεία σήμερα λειτουργεί τέσσερα εργοστάσια στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 1.000 μόνιμους εργαζομένους, ότι άνω του 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών της προέρχεται από προϊόντα εγχωρίως παραγόμενα και ότι οι επενδύσεις της φέτος θα είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη ημέρα στελέχη της Nestlé επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και παρέδωσαν στη ΜΚΟ επιταγή ύψους 35.760 ευρώ, ποσό που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στην Ελβετία για την ενίσχυση του έργου της, μετά από παραίνεση της Ελληνίδας συναδέλφου τους, κας Άννας Κλετσίδου, και την ολόθερμη ανταπόκρισή τους σχετικά.

σελφ σερβις (T. 431)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION