σελφ σερβις - ΣΕΒΤ: Ecotrophelia 2012

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ΣΕΒΤ: Ecotrophelia 2012

1 Μαρτίου 2012 | 15:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Φεστιβάλ/Βραβεία

ΣΕΒΤ: Ecotrophelia 2012

Τον δεύτερο εθνικό διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων διατροφής Ecotrophelia προκήρυξε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, ενημερώνοντας σχετικά την πανεπιστημιακή-ερευνητική κοινότητα και τα μέλη του.

Έπειτα από την περυσινή επιτυχία της ελληνικής ομάδας, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην παρθενική της συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο ΣΕΒΤ προσβλέπει φέτος σε ακόμη περισσότερες συμμετοχές, που θα επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του θεσμού ως φυτωρίου ιδεών για τη βιομηχανία τροφίμων. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα διατροφής, τρόφιμα ή ποτά, με βασικό γνώρισμα στοιχεία οικολογικής καινοτομίας. Απαραίτητη είναι η παρουσίαση τελικών προϊόντων, που θα τεθούν σε γευστική δοκιμή.

Ο διαγωνισμός Ecotrophelia θα διεξαχθεί σε δύο επίπεδα: Σε εθνικό, όπου ο κάθε εθνικός σύνδεσμος της βιομηχανίας τροφίμων θα επιβραβεύσει την καλύτερη ομάδα, και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου οι εθνικοί νικητές θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων-Ποτών SIAL (Παρίσι, 21-25 Οκτωβρίου φέτος). Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί) των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών ινστιτούτων της Ελλάδας.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσω ομάδων, δύο έως δέκα ατόμων, που προέρχονται από το ίδιο ή διαφορετικά πανεπιστημιακά ή ερευνητικά ιδρύματα. Δίνεται ακόμα η δυνατότητα να κατατεθούν και προϊόντα που έχουν προκύψει από τη συνεργασία φοιτητών με εταιρείες τροφίμων και ποτών. Τα βραβεία (Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο) θα συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα.

Η αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό πρέπει να σταλεί ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά μέχρι τις 4 Απριλίου. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τον πλήρη τεχνικό φάκελο γραμμένο στα αγγλικά έως τις 23 Ιουλίου 2012.

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION