σελφ σερβις - Μασούτης: e-vision

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μασούτης: e-vision

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Τεχνολογία

Η Μασούτης, μαζί με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και άλλους τρεις φορείς, συμμετέχει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα, με την ονομασία e-vision, που αποσκοπεί, με τη χρήση της τεχνολογίας, να δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους μειωμένης όρασης να κάνουν μόνοι τους τις αγορές τους από το σούπερ μάρκετ.

Πεδίο εφαρμογής είναι, φυσικά, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Το e-vision προσφέρει ικανότητα πλοήγησης στο κατάστημα και αντίληψης του χώρου και των προϊόντων, ικανοποιώντας την επιθυμία αυτοεξυπηρέτησης του πάσχοντος. Τα έως τώρα αποτελέσματα του προγράμματος παρουσιάστηκαν στη «Βραδιά Ερευνητή», που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION