σελφ σερβις - Customer Loyalty Management Conference, 19 Νοεμβρίου

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Customer Loyalty Management Conference, 19 Νοεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Loyalty,Βιομηχανία,Συνέδρια

Είναι κοινός τόπος για τις επιχειρήσεις λιανικής, ότι δεν αρκούν πια οι κάρτες πιστότητας για την απόκτηση πιστών πελατών.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού για την προστασία των δεδομένων (GDPR), η καλύτερη αξιοποίηση των analytics και του RFM (Recency, Frequency, Monetary Value), οι δυνατότητες που προσφέρει το digital onboarding για εγγραφή νέων μελών και ορθή αξιολόγηση των διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας, παίζουν καθοριστικό ρόλο σχετικά με τις ευκαιρίες διάδρασης, που μπορεί να δημιουργούν τα brands με τους πελάτες, με σκοπό να κερδίσουν τη σταθερή εμπιστοσύνη τους. Όλα αυτά πρόκειται να συζητηθούν στο συνέδριο Customer Loyalty Management Conference, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Αναλυτική ενημέρωση για το συνέδριο και τα masterclasses, στην ιστοσελίδα www.loyaltyconference.gr.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION