σελφ σερβις - Spar Hellas: Στόχος τα 107 καταστήματα ως το τέλος του έτους

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Spar Hellas: Στόχος τα 107 καταστήματα ως το τέλος του έτους

19 Ιουνίου 2019 | 12:11 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εγκαίνια

Ένα ακόμα Spar σούπερ μάρκετ εγκαινιάστηκε στις 18 Μαΐου, αυτή τη φορά στο Αιγάλεω. Η Spar Hellas ήδη δραστηριοποιείται σε Αττική, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, καθώς και σε Μύκονο, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Νάξο, Σκιάθο, Θάσο και Κεφαλονιά.

Στο σχεδιασμό της περιλαμβάνεται η λειτουργία έξι νέων Spar τον Ιούνιο, με τα οποία τα πλήρως αναβαθμισμένα καταστήματα του δικτύου της κατά το εταιρικό πρότυπο θα φτάσουν τα 30, ενόσω 47 ακόμα βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής. Ο στόχος της είναι μέχρι το τέλος του έτους να φτάσουν τα 107 (47 πλήρως αναβαθμισμένα και 60 σε ενδιάμεση φάση). Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των ομίλων αγορών Αστέρα και Ασπίδα αποτελεί μια αξιοσημείωτη «δεξαμενή» νέων Spar, καθώς δημιουργείται ένας όμιλος 650 καταστημάτων (280 του Αστέρα, 110 της Ασπίδα», 60 του Προμηθέα και 200 της Mesis), με ετήσιο τζίρο άνω των 750 εκατ. ευρώ.

σελφ σερβις (T. 495)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION