σελφ σερβις - Νέο Μασούτης, στο Κολωνάκι

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο Μασούτης, στο Κολωνάκι

17 Απριλίου 2019 | 10:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Μετά τα πρόσφατα νέα καταστήματά της στο Παλαιό Φάληρο και το Γαλάτσι, η Μασούτης εγκαινίασε ακόμα ένα στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου, επί της οδού Αμερικής 11 στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για το 56ο κατάστημά της στην Αττική. Είναι έκτασης χώρου πώλησης 400τμ και χώρου αποθήκης 100τμ, διαθέτει τέσσερα ταμεία εξπρές και απασχολεί προσωπικό 20 ατόμων. Η αρχιτεκτονική του ανταποκρίνεται στην αισθητική της περιοχής. Διαθέτει τμήματα φρέσκων προϊόντων μαναβικής, κρεοπωλείου, με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, delicatessen με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις και τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία. Σήμερα το δίκτυο της Μασούτης έχει συνολικά 331 καταστήματα και απασχολεί περισσότερους 8.150 εργαζόμενους.

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION