σελφ σερβις - Τρία νέα καταστήματα Lidl

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τρία νέα καταστήματα Lidl

18 Μαρτίου 2019 | 11:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Στις 14 Φεβρουαρίου η Lidl Ελλάς εγκαινίασε ένα νέο κατάστημά της στη Λάρισα (2ο χλμ. εθνικής οδού Λάρισας-Κοζάνης), το τέταρτο της επωνυμίας της στην πόλη, με αναβαθμισμένο χώρο πώλησης άνω των 1.300τμ και 157 θέσεις στάθμευσης πελατών.

Επίσης, την 1η Μαρτίου εγκαινίασε τη λειτουργία ακόμα ενός νέου στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης (Μεσσήνης 20), αντίστοιχης έκτασης χώρου πωλήσεων, με 77 θέσεις στάθμευσης. Με την προσθήκη των δύο νέων μονάδων της το δίκτυο της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα φτάνει συνολικά τα 223 καταστήματα.

Εξάλλου, επίσης την 1η Μαρτίου η Lidl εγκαινίασε τη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων της στη Βέροια (περιφερειακή οδός και οδός Κυδωνοχωρίου) και στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης (2ο χλμ. Πανοράματος-Θέρμης) στις θέσεις παλαιότερων μονάδων της, τις οποίες κατεδάφισε και κατασκεύασε εκ νέου, στο πλαίσιο του σχεδίου βελτίωσης της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της παντού στο δίκτυό της. Οι νέοι χώροι πωλήσεων των δύο καταστημάτων διευρύνθηκαν από τα 900τμ-960τμ στα 1.300τμ.

σελφ σερβις (T. 492)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION