σελφ σερβις - Νέο concept καταστήματος από την Co-op: Food on the go

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο concept καταστήματος από την Co-op: Food on the go

19 Νοεμβρίου 2018 | 10:58 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: Food to Go,News,Διεθνή

Η αλυσίδα άνοιξε στη Μ. Βρετανία και συγκεκριμένα στον σταθμό Piccadilly του Manchester, ένα νέο κατάστημα, το Co-op Food on the go, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών για γρήγορο φαγητό.

Το νέο concept έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που είναι κατάλληλες για όσους θέλουν να απολαύσουν πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα, ενόσω βρίσκονται εκτός σπιτιού, εύκολα και γρήγορα. Οι σειρές των προϊόντων τροφίμων έχουν ένα υγιεινό προφίλ, περιλαμβάνοντας επιλογές για vegetarian και vegan, ενώ διατίθεται ζεστό φαγητό, όπως σούπες, αλλά και πόριτζ. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει σημεία όπου οι πελάτες μπορούν να γεμίζουν τα δικά τους μπουκάλια με νερό, τα οποία βρίσκονται δίπλα στους χώρους πώλησης έθνικ φαγητών.

‘Εχουν σχεδιαστεί διακριτές περιοχές, με προϊόντα που αφορούν σε διαφορετικούς λόγους επίσκεψης του καταστήματος (shopping missions), με την ανάλογη σήμανση, όπως «food for now» (φαγητό για τώρα) και «food for later» (φαγητό για αργότερα). Παράλληλα, λειτουργούν πολλοί χώροι σελφ σέρβις εξυπηρέτησης, ενώ δίνεται η δυνατότητα για τους πελάτες να απολαύσουν το φαγητό τους στην ειδικά σχεδιασμένη περιοχή του καταστήματος, αλλά και να φορτίσουν τις κινητές συσκευές τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της αλυσίδας, η επένδυση στην ανάπτυξη αυτού του τύπου καταστημάτων, που εξυπηρετούν κυρίως πελάτες με λίγο διαθέσιμο χρόνο, δεν σημαίνει πως θα σταματήσει η ανάπτυξη των παραδοσιακών σούπερ μάρκετ. Απλώς, η ανάπτυξή τους θα αφορά σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, όπου η εξοικονόμηση χρόνου αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής τύπου καταστήματος. Η αλυσίδα προγραμματίζει τη λειτουργία και νέων καταστημάτων Food on the go το 2019.

σελφ σερβις (T. 488)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION