σελφ σερβις - Morrisons: Προς αναζήτηση τοπικών παραγωγών

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Morrisons: Προς αναζήτηση τοπικών παραγωγών

23 Μαρτίου 2017 | 12:02 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Η τέταρτη σε πωλήσεις αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, η Morrisons, ξεκίνησε μια εθνική καμπάνια με στόχο την προσέλκυση τοπικών παραγωγών τροφίμων, θέλοντας να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για τοπικά προϊόντα.

Στόχος της καμπάνιας είναι η σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με πάνω από 200 παραγωγούς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας, στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του σχετικού πλάνου. Η Morrisons καλεί τους παραγωγούς να διεκδικήσουν μια θέση στα ράφια της, μέσω 12 εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν σε διάφορες πόλεις. Η πρώτη εκδήλωση προγραμματίστηκε για τις 14 Μαρτίου, στο Yorkshire.

Η καμπάνια της αλυσίδας αποδεικνύει τη σημασία που δίνει στην προώθηση της τοπικής παραγωγής, όπως καταγράφεται σε έναν από τους 6 στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής της, υπό τον τίτλο «Local Solutions». Μάλιστα, τον προηγούμενο χρόνο η Morrisons εφάρμοσε πιλοτικά την προμήθεια προϊόντων την εποχή της συγκομιδής τους, απευθείας από τοπικούς παραγωγούς. Για τη δήλωση συμμετοχής στη νέα πρωτοβουλία της αλυσίδας, οι παραγωγοί επισκέπτονται τη σχετική ιστοσελίδα, www.morrisons.com/local.

σελφ σερβις (T. 470)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION