σελφ σερβις - Morrisons: Προς αναζήτηση τοπικών παραγωγών

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Morrisons: Προς αναζήτηση τοπικών παραγωγών

23 Μαρτίου 2017 | 12:02 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Η τέταρτη σε πωλήσεις αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, η Morrisons, ξεκίνησε μια εθνική καμπάνια με στόχο την προσέλκυση τοπικών παραγωγών τροφίμων, θέλοντας να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για τοπικά προϊόντα.

Στόχος της καμπάνιας είναι η σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με πάνω από 200 παραγωγούς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας, στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του σχετικού πλάνου. Η Morrisons καλεί τους παραγωγούς να διεκδικήσουν μια θέση στα ράφια της, μέσω 12 εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν σε διάφορες πόλεις. Η πρώτη εκδήλωση προγραμματίστηκε για τις 14 Μαρτίου, στο Yorkshire.

Η καμπάνια της αλυσίδας αποδεικνύει τη σημασία που δίνει στην προώθηση της τοπικής παραγωγής, όπως καταγράφεται σε έναν από τους 6 στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής της, υπό τον τίτλο «Local Solutions». Μάλιστα, τον προηγούμενο χρόνο η Morrisons εφάρμοσε πιλοτικά την προμήθεια προϊόντων την εποχή της συγκομιδής τους, απευθείας από τοπικούς παραγωγούς. Για τη δήλωση συμμετοχής στη νέα πρωτοβουλία της αλυσίδας, οι παραγωγοί επισκέπτονται τη σχετική ιστοσελίδα, www.morrisons.com/local.

σελφ σερβις (T. 470)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION