σελφ σερβις - Morrisons: Προς αναζήτηση τοπικών παραγωγών

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Morrisons: Προς αναζήτηση τοπικών παραγωγών

23 Μαρτίου 2017 | 12:02 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Η τέταρτη σε πωλήσεις αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, η Morrisons, ξεκίνησε μια εθνική καμπάνια με στόχο την προσέλκυση τοπικών παραγωγών τροφίμων, θέλοντας να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για τοπικά προϊόντα.

Στόχος της καμπάνιας είναι η σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με πάνω από 200 παραγωγούς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας, στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του σχετικού πλάνου. Η Morrisons καλεί τους παραγωγούς να διεκδικήσουν μια θέση στα ράφια της, μέσω 12 εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν σε διάφορες πόλεις. Η πρώτη εκδήλωση προγραμματίστηκε για τις 14 Μαρτίου, στο Yorkshire.

Η καμπάνια της αλυσίδας αποδεικνύει τη σημασία που δίνει στην προώθηση της τοπικής παραγωγής, όπως καταγράφεται σε έναν από τους 6 στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής της, υπό τον τίτλο «Local Solutions». Μάλιστα, τον προηγούμενο χρόνο η Morrisons εφάρμοσε πιλοτικά την προμήθεια προϊόντων την εποχή της συγκομιδής τους, απευθείας από τοπικούς παραγωγούς. Για τη δήλωση συμμετοχής στη νέα πρωτοβουλία της αλυσίδας, οι παραγωγοί επισκέπτονται τη σχετική ιστοσελίδα, www.morrisons.com/local.

σελφ σερβις (T. 470)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION