σελφ σερβις - Επέκταση των checkout-free καταστήματα Amazon

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επέκταση των checkout-free καταστήματα Amazon

21 Φεβρουαρίου 2017 | 12:53 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Τεχνολογία

Η Amazon αναζητεί στο Λονδίνο σημεία λειτουργίας των convenience καταστημάτων, στο πρότυπο του πιλοτικού καταστήματος που λειτουργεί από τον Δεκέμβριο στο Σιάτλ, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των smartphone για την αυτοματοποίηση της πληρωμής των αγορών, χωρίς να απαιτείται από τους πελάτες να περάσουν από ταμείο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της επιχείρησης, εξετάζονται περίπου 24 σημεία για λειτουργία καταστημάτων Amazon Go Concept. Προηγουμένως, στον βρετανικό τύπο είχε αποκαλυφθεί σε σχετικό ρεπορτάζ πως η Amazon είχε ήδη προχωρήσει στην κατοχύρωση του brand name στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικοί αναλυτές σχολιάζουν πως η απουσία ταμείων δεν αποτελούν αρκετά σημαντικό κίνητρο για τους βρετανούς καταναλωτές. Η αγορά της χώρας είναι κορεσμένη από καταστήματα convenience, που λειτουργούν οι ιδιοκτήτες τους και έχουν σχετικά υψηλές τιμές. Παρόλα αυτά, η υλοποίηση των πλάνων της Amazon για προσφορά φρέσκων «ready to eat» προϊόντων για πρωινό, γεύμα ή δείπνο, αλλά και μια ευρεία επιλογή σνακ, μπορεί να της δώσει το πλεονέκτημα που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την επιτυχία στη συγκεκριμένη αγορά.

σελφ σερβις (T. 469)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION