σελφ σερβις - Lidl: Επιπλέον κωδικοί λόγω εξαγοράς της Kochzauber

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Lidl: Επιπλέον κωδικοί λόγω εξαγοράς της Kochzauber

4 Ιανουαρίου 2016 | 16:26 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Αγορά,Διεθνή

Περισσότεροι κωδικοί θα βρίσκονται στη διάθεση των online επισκεπτών της Lidl, μετά την εξαγορά της start-up εταιρείας Kochzauber από τη MyToys.de.

 Η εξαγορά οδηγεί στη συμπλήρωση της υφιστάμενης online γκάμας προϊόντων της Lidl στη Γερμανία, με τρόφιμα και μη τρόφιμα, που διανέμονται μέσω του γερμανικού ταχυδρομείου (κρασιά, δώρα, συσκευασμένα τρόφιμα, παιδικά είδη, καλλυντικά, προϊόντα υγιεινής, οικιακής χρήσης και είδη για κατοικίδια). Η εξαγορά επιτρέπει στην εκπτωτική αλυσίδα την ισχυροποίηση της παρουσίας της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την παράδοση στο σπίτι φρέσκων προϊόντων που συνοδεύονται από συνταγές. Το concept είναι το ίδιο με αυτό της επίσης γερμανικής start-up εταιρείας, της HelloFresh, που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνεργάζεται με διάφορους e-retailers. Όπως αναφέρει το marketingmagazine.co.uk, η εξαγορά αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί επιτρέπει στη Lidl να εισέλθει στον τομέα του διαδικτυακού εμπορίου τροφίμων, και αναρωτιέται κατά πόσο αυτή η κίνηση θα επηρεάσει το μέλλον των Ocado, Amazon Fresh και Hello Fresh. Ήδη το Amazon Fresh, προσφέρει ένα καλάθι τροφίμων σε τιμές κατά 20% χαμηλότερες από την πρωτοπόρο της παράδοσης προϊόντων στο σπίτι Ocado, εντείνοντας τον ανταγωνισμό.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION