σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρία συν τέσσερα νέα καταστήματα

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρία συν τέσσερα νέα καταστήματα

7 Απριλίου 2014 | 12:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εξαγόρασε τρία καταστήματα της Χ. Καραγεώργου και Σία ΟΕ στις περιοχές Μενιδίου και Άνω Λιοσίων. Ήδη εγκαινιάστηκε η λειτουργία υπό νέα διεύθυνση των καταστημάτων της περιοχής των Άνω Λιοσίων (Πίνδου 50 και Πηνειού), έκτασης 560τμ σε δύο επίπεδα, με προσωπικό 24 ατόμων, και (Κίου 3-5), έκτασης 490τμ σε δύο επίπεδα, με προσωπικό 20 ατόμων.

Το τρίτο κατάστημα (Φιλαδελφείας 83), με χώρο πώλησης 300τμ σε δύο επίπεδα και προσωπικό 16,  ατόμων, θα λειτουργήσει τον Απρίλιο. Το προσωπικό και των τριών καταστημάτων προέρχονται από τη Χ. Καραγεώργου. Στο μεταξύ, η εταιρεία εγκαινίασε τον Φεβρουάριο τρία νέα εταιρικά καταστήματα, δύο στο Ίλιον και ένα στην Καλλιθέα. Στο Ίλιον το πρώτο, AB City» (Ιπποδαμείας 87 και Αφροδίτης 7), διαθέτει χώρο πώλησης 260τμ με 2 ταμεία και απασχολεί 12 άτομα, ενώ το δεύτερο, ΑΒ Βασιλόπουλος (Αγίου Νικολάου 108), διαθέτει χώρο πώλησης 700 τμ με 3 ταμεία και απασχολεί προσωπικό 25 ατόμων. Το τρίτο κατάστημα, που βρίσκεται στην Καλλιθέα, AB City (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 75), διαθέτει χώρο πώλησης 480τμ με 3 ταμεία και απασχολεί 16 εργαζόμενους. Τον ίδιο μήνα η εταιρεία υποδέχθηκε ακόμα ένα νέο ΑΒ Food Market στο δίκτυο των συνεργατών της franchisees, το 53ο του εν λόγω δικτύου, που εδρεύει στην Ακράτας Αχαΐας. Ανήκει στην εταιρεία AST Foods Υπεραγορές ΑΕ, διαθέτει χώρο πώλησης 610τμ, με 4 ταμεία και 40 θέσεις στάθμευσης, ενώ απασχολεί 19 άτομα.

σελφ σερβις (T. 437)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION