σελφ σερβις - Neomat: Νέα σειρά για καθαριότητα και οικονοµία

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Neomat: Νέα σειρά για καθαριότητα και οικονοµία

26 Απριλίου 2013 | 11:36 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Η σειρά απορρυπαντικών Neomat ανανεώνεται και παρουσιάζει τα νέα προϊόντα σε σκόνη και υγρή μορφή, με νέο δυναμικό σχεδιασμό και μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, με την ίδια υψηλή ποιότητα και σε σταθερά οικονομική τιμή.

Επιπλέον, το Neomat σε μορφή σκόνης, χάρη στη νέα συμπυκνωμένη και ακόμη πιο αποτελεσματική του σύνθεση, προσφέρει βελτιωμένη καθαριστική απόδοση με αρώματα που διαρκούν. Με την τεχνολογία 12h Stay Fresh, που διαθέτει όλη η σειρά απορρυπαντικών του, το Neomat διατηρεί τη φρεσκάδα των ρούχων μέσα στον κάδο του πλυντηρίου έως και 12 ώρες μετά την πλύση.

Επίσης, το Neomat, με την ενσωμάτωση της γραφής Braille στις ετικέτες υγρών και τα κουτιά σκόνης, διευκολύνει ως ένα βαθμό την καθημερινότητα των καταναλωτών με προβλήματα όρασης. Τα απορρυπαντικά Neomat σε υγρή μορφή και σε σκόνη είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και σε 3  αρώματα: Άρωμα φρεσκάδας Neomat, Άγριο Τριαντάφυλλο και Άνθη Εσπεριδοειδών.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION