σελφ σερβις - Τρία νέα My Market στο πεντάμηνο

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τρία νέα My Market στο πεντάμηνο

18 Ιουλίου 2012 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Τρία νέα My Market στο πεντάμηνο

Το δίκτυο My Market πρόσθεσε τρία νέα καταστήματα στο πρώτο πεντάμηνο του έτους, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό τους σε 53, ενώ ως το τέλος του έτους θα προσθέσει ακόμα επτά, σύμφωνα με το ετήσιο πλάνο της Μετρό.

Ειδικότερα, τον Απρίλιο εγκαινίασε τα δύο πρώτα στην Ιστιαία (περιοχή Αμμούδες) και στα Οινόφυτα Βοιωτίας (θέση Αγ. Παρασκευή ή Βάρυκο) και στις αρχές του Μαΐου το τρίτο, στη Λάρισα, συστεγαζόμενο με μονάδα της Praktiker, η δημιουργία του οποίου αποτελεί τεκμήριο της σταδιακής επέκτασης του δικτύου λιανικής της εταιρείας πέραν των συνόρων της Αττικής. Παρά τη δυσμενή συγκυρία τα τελευταία χρόνια ο όμιλος Μετρό έχει εντείνει το πρόγραμμα ανάπτυξής του, έτσι ώστε ετησίως επενδύει 40 εκ. ευρώ. Οι συνολικές επενδύσεις του την περίοδο 2008-2012 υπερβαίνουν τα 180 εκ. ευρώ.

σελφ σερβις (T. 418)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION