σελφ σερβις - Τρία νέα My Market στο πεντάμηνο

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τρία νέα My Market στο πεντάμηνο

18 Ιουλίου 2012 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Τρία νέα My Market στο πεντάμηνο

Το δίκτυο My Market πρόσθεσε τρία νέα καταστήματα στο πρώτο πεντάμηνο του έτους, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό τους σε 53, ενώ ως το τέλος του έτους θα προσθέσει ακόμα επτά, σύμφωνα με το ετήσιο πλάνο της Μετρό.

Ειδικότερα, τον Απρίλιο εγκαινίασε τα δύο πρώτα στην Ιστιαία (περιοχή Αμμούδες) και στα Οινόφυτα Βοιωτίας (θέση Αγ. Παρασκευή ή Βάρυκο) και στις αρχές του Μαΐου το τρίτο, στη Λάρισα, συστεγαζόμενο με μονάδα της Praktiker, η δημιουργία του οποίου αποτελεί τεκμήριο της σταδιακής επέκτασης του δικτύου λιανικής της εταιρείας πέραν των συνόρων της Αττικής. Παρά τη δυσμενή συγκυρία τα τελευταία χρόνια ο όμιλος Μετρό έχει εντείνει το πρόγραμμα ανάπτυξής του, έτσι ώστε ετησίως επενδύει 40 εκ. ευρώ. Οι συνολικές επενδύσεις του την περίοδο 2008-2012 υπερβαίνουν τα 180 εκ. ευρώ.

σελφ σερβις (T. 418)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION