σελφ σερβις - Τα δικά σου-δικά μου...

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τα δικά σου-δικά μου...

28 Μαρτίου 2012 | 13:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αναδρομή

Τα δικά σου-δικά μου...

Ήταν Μάρτιος του 1987 (σελφ σέρβις τεύχος 131, σελ. 22). Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι – τι να μαθαίνουν; Όχι ότι το κράτος υπήρξε ανέκαθεν μπαταχτσής με το «έτσι θέλω» –αυτό ανήκει στη διδαχθείσα ύλη–, αλλά ότι τουλάχιστον κάποτε όριζε το ίδιο το «πότε» θα ξεχρέωνε κι όχι βάσει προθεσμίας εξοφλήσεως ρήτρας... μνημονίου!

Η «αυστηρή» πολιτική του Υπουργείου Οικονομικών απέναντι στο εμπόριο, σχετικά με το αίτημα των εμπόρων για την αντιμετώπιση ληξιπρόθεσμων φορολογικών υποχρεώσεων, δείχνει ότι άλλη μια φορά το κράτος κινείται με τη γνωστή «λογική του Καραγκιόζη»: τα δικά σου-δικά μου, τα δικά μου-δικά μου...

Γιατί όταν είναι να επιστρέψει τα χρήματα από το ΦΚΕ και χαρτόσημο των αποθεμάτων της 31ης 12/1986, δίνει στον εαυτό του... χάρη 36 μηνών για να τα επιστρέψει στη βιομηχανία και το εμπόριο. Όταν οι επιχειρήσεις του ζητάνε παράταση μιας εβδομάδας, για να ξεπεράσουν το χτύπημα της κακοκαιρίας και της κάθετης πτώσης των πωλήσεων, τότε παίζουμε τον κουφό και τον σκληρό!

Κάποιος πρέπει να μιλήσει στον κ. υπουργό των Οικονομικών (που έχει, βέβαια, το δύσκολο και άχαρο έργο να μαζεύει χρήματα για να τα ρίχνει στον Πίθο των Δαναΐδων της κρατικής μηχανής) ότι τα άλογα που σέρνουν το κάρο, όταν τα ζορίζεις πολύ, γονατίζουν!

σελφ σερβις (T. 415)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION