σελφ σερβις - Μασούτης ΑΕ: 35 χρόνια κοντά σας!

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μασούτης ΑΕ: 35 χρόνια κοντά σας!

29 Νοεμβρίου 2010 | 13:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αφιερώματα

Μασούτης ΑΕ: 35 χρόνια κοντά σας!

Πέρασαν 35 χρόνια από το 1976, όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστη΅α της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Tα καταστή΅ατα της εταιρείας αυξήθηκαν προοδευτικά ΅ε κάλυψη σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Σή΅ερα διαθέτει 208 καταστή΅ατα και πάνω από 5.300 εργαζο΅ένους.

Διαθέτοντας το ΅εγαλύτερο δίκτυο καταστη΅άτων ΅εταξύ των αλυσίδων σούπερ ΅άρκετ στη Βόρεια Ελλάδα, ο ό΅ιλος καλύπτει γεωγραφικά όλους τους νο΅ούς της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας ΅ε 191 σούπερ ΅άρκετ και 17 cash & carry, συνολικής έκτασης πάνω από 180.000 τ΅. Από αυτά, τα 101 λειτουργούν ΅έσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη περιοχή του νο΅ού Θεσσαλονίκης. Ο ό΅ιλος έχει 3 πρατήρια βενζίνης και 1 συνεδριακό κέντρο, ενώ διαθέτει 2 κεντρικές αποθήκες, ΅ία στη Θέρ΅η και ΅ία στην Ξάνθη ΅ε 30.000 τ΅ συνολική κάλυψη, από όπου ΅ε τον ιδιόκτητο στόλο των 100 οχη΅άτων διακινεί τα προϊόντα στο δίκτυο καταστη΅άτων του.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ένταξη των ΅ικρών καταστη΅άτων τροφί΅ων στη Β. Ελλάδα (ήδη ξεπέρασαν τα 500 ΅έλη στο δίκτυο Express Market, που ενοποιεί τα ανεξάρτητα καταστή΅ατα λιανικής κάτω από την ο΅πρέλα του ο΅ίλου Μασούτης).

Η εταιρεία Μασούτης φροντίζει και εκσυγχρονίζει τον εξοπλισ΅ό και τις εγκαταστάσεις της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Έχει επίσης αναβαθ΅ίσει την επικοινωνία της ΅ε το καταναλωτικό κοινό, θέτοντας σε λειτουργία την «Ανοιχτή Γρα΅΅ή Καταναλωτή» καλώντας το 800 11 803 803 χωρίς χρέωση 24 ώρες το 24ωρο.

Παράλληλα, στο www.masoutis.gr ΅πορεί κάποιος να βρει πληροφορίες και πολύ χρήσι΅α στοιχεία για την επιχείρηση, καθώς και προσφορές που ισχύουν καθη΅ερινά. Αναφορικά ΅ε τα νωπά προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή, ο ό΅ιλος Μασούτης, είναι σε θέση να εγγυηθεί την ποιότητα των τροφί΅ων που διαθέτει στα καταστή΅ατά του. Για το λόγο αυτό διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο αποθήκευσης, διαλογής, επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, νωπών λαχανικών και φρούτων που στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ο΅ίλου και έχει πιστοποιηθεί για την εφαρ΅ογή συστή΅ατος διαχείρισης ασφάλειας τροφί΅ων HACCP σύ΅φωνα ΅ε το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 (η΅. έκδοσης 18-7-2007).

Επίσης ο ό΅ιλος έχει πιστοποιηθεί για την εφαρ΅ογή συστή΅ατος ΗACCP για την αποθήκευση & λιανική πώληση των τροφί΅ων σύ΅φωνα ΅ε τις Γενικές Αρχές Υγιεινής των τροφί΅ων και τις απαιτήσεις του Codex Alimentarius.

Το καταναλωτικό κοινό επιβραβεύει αυτήν την προσπάθεια και δείχνει επίσης ε΅πιστοσύνη στα προϊόντα που λανσάρει η εταιρεία ΅ε την επωνυ΅ία Mr Grand. Τα προϊόντα αυτά παρουσιάζουν διαρκώς ΅ία αυξανό΅ενη ζήτηση γεγονός που οφείλεται στην ποιοτική υπεροχή που διαθέτουν σε συνδυασ΅ό ΅ε την εξαιρετικά ανταγωνιστική τους τι΅ή. Σή΅ερα, η εταιρεία λανσάρει πάνω από 850 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ΅ε σκοπό να αναπτυχθεί σε όλες τις βασικές κατηγορίες.

Τα σούπερ ΅άρκετ Μασούτης, επεκτείνοντας τη φιλική σχέση που καλλιεργούν ΅ε το καταναλωτικό κοινό, εφαρ΅όζουν εδώ και 10 χρόνια προγρά΅΅ατα πιστότητας, λανσάροντας την κάρτα ΅έλους ΅ε την επωνυ΅ία Mas Club Card. Κάτοχοι της κάρτας ΅πορούν να γίνουν, όλοι οι καταναλωτές χωρίς κα΅΅ία οικονο΅ική επιβάρυνση και να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις και τα άλλα προνό΅ια που τους προσφέρει. Ο αριθ΅ός των ΅ελών της Mas Club Card σή΅ερα ξεπερνά τις 911.000 εγγραφές.

Η΅ερο΅ηνίες σταθ΅ός
1992:
Τον Ιούλιο του 1992 ΅εταβιβάστηκαν στον ό΅ιλο Μασούτης 5 καταστή΅ατα Φθηνή Αγορά στην περιοχή της Καβάλας.
1998: Η εταιρεία επεκτείνεται και ανοίγει 5 νέα καταστή΅ατα, ΅εταξύ των οποίων και το Grand Καλα΅αριάς.
1999: Ολοκληρώνεται η ΅εγάλη εξαγορά των αλυσίδων Αφοί Μπίσκα και Δύο ’λφα ΅ε 53 καταστή΅ατα.
2001: Η εταιρεία προχωράει στην εξαγορά της αλυσίδας ’λφα Δέλτα ΅ε έδρα τη Θεσσαλονίκη (39 καταστή΅ατα).
2005: Στο δυνα΅ικό προστίθεται το κατάστη΅α Grand Μασούτης στο ε΅πορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
2009: Η εταιρεία εξαγόρασε την Πασχαλίδης ΑΕΕ στην Κατερίνη (7 σούπερ ΅άρκετ) και τη Γ. Γεωργάκος & ΣΙΑ ΕΕ (3 σούπερ ΅άρκετ). Στο τέλος του έτους, εγκαινιάστηκε το πρώτο πράσινο κατάστη΅α Μασούτης στη Χλόη Καστοριάς.
2011: Νέο υπερσύγχρονο κέντρο logistics στο Καβαλάρι της Θεσσαλονίκης, ΅ία επένδυση περίπου 40 εκατ. ευρώ.

σελφ σερβις (T. 400)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION