σελφ σερβις - Το πρώτο λεωφορείο-σούπερ μάρκετ από την Carrefour στο Ντουμπάι

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Το πρώτο λεωφορείο-σούπερ μάρκετ από την Carrefour στο Ντουμπάι

23 Μαρτίου 2020 | 13:38 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή,Τάσεις

To Mobimart λάνσαρε στο Ντουμπάι η Carrefour. Πρόκειται για ένα λεωφορείο που, όπως αναφέρει ο IGD, χρησιμοποιείται ως κινητό σούπερ μάρκετ.

Το λανσάρισμα έγινε από την Majid Al Futtaim Retail, κλάδο της Majid Al Futtaim (εταιρεία holding με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), που λειτουργεί μέσω σύμβασης franchise τα καταστήματα της γαλλικής αλυσίδας, με στόχο την εξυπηρέτηση περιφερειών του Ντουμπάι που δεν καλύπτονται ικανοποιητικά από το κλασικό δίκτυο καταστημάτων τροφίμων. Το Mobimart προσφέρει τις υπηρεσίες του έξι ημέρες την εβδομάδα, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, όπως κατεψυγμένα τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα, σνακ, αναψυκτικά κλπ. Το λεωφορείο σταθμεύει σε σημεία τα οποία βρίσκονται κοντά στα σπίτια των πελατών που καλείται να εξυπηρετήσει.

Ο όμιλος Majid Al Futtaim έχει παρουσιάσει και άλλες πρωτοποριακές ιδέες στο λιανεμπόριο. Στο τέλος του 2018 λάνσαρε ένα πλωτό σούπερ μάρκετ στην ίδια πόλη. Οι πελάτες του είχαν τη δυνατότητα να παραγγείλουν προϊόντα από μια γκάμα 300 κωδικών.

σελφ σερβις (T. 503)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION