σελφ σερβις - Νέο Metro Cash & Carry στη Ζάκυνθο

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο Metro Cash & Carry στη Ζάκυνθο

16 Ιουλίου 2019 | 12:40 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια,Χονδρεμπόριο

Ένα Metro Cash & Carry εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για το 50ο κατάστημα του μεγαλύτερου δικτύου οργανωμένης χονδρικής στη χώρα.

Ωστόσο, δεν είναι ένα «τυπικό» Metro C&C, αλλά το δεύτερο «μικρό» C&C της αλυσίδας, που εγκαθίσταται σε περιοχή έντονης τουριστικής ανάπτυξης και εποχικότητας. Πρόκειται για έναν ευέλικτο τύπο καταστήματος, που προσαρμόζεται ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών του. Βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Μαύρων Βολίων, στη θέση Αγία Αικατερίνη, κοντά στην πόλη και το λιμάνι του νησιού. Έχει χώρους πώλησης 1.096τμ, με ευκρινή και καλαίσθητη σήμανση, σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό και προσφέρει χώρο στάθμευσης 62 θέσεων.

Απασχολεί προσωπικό 26 μελών. Εξάλλου, με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των Metro Cash & Carry «Πετυχαίνουμε Μαζί», για δεύτερο χρόνο φέτος. Οι φετινοί σταθμοί του είναι η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και η Αθήνα. Τα δύο πρώτα σεμινάριά του πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 13 Μαΐου και στα Ιωάννινα στις 25 Ιουνίου. Η απήχησή τους ήταν σημαντική, καθώς συμμετείχαν σε αυτά περισσότεροι από 200 επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και του ho.re.ca. και περιλαμβάνει έναν διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων, με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των επιχειρηματικών επιδόσεων των συμμετασχόντων. Ο επόμενος κύκλος των σεμιναρίων του προγράμματος θα διεξαχθεί στην Αθήνα το φθινόπωρο.

σελφ σερβις (T. 496)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION