σελφ σερβις - ΙΕΛΚΑ: Retail Innovation for Sustainable Ecosystems Awards

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΙΕΛΚΑ: Retail Innovation for Sustainable Ecosystems Awards

16 Ιουλίου 2019 | 12:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Το ΙΕΛΚΑ, με αφορμή την ημέρα Περιβάλλοντος, προκήρυξε τον διαγωνισμό RISE (Retail Innovation for Sustainable Ecosystems) Awards για τις βιώσιμες καινοτομίες στον ευρύτερο κλάδο των FMCG, στο πλαίσιο των δράσεων της πρωτοβουλίας του ινστιτούτου «Νοιαζόμαστε σήμερα-ζούμε καλύτερα αύριο».

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη, η σχεδίαση και προώθηση καινοτόμων ιδεών για ένα βιώσιμο λιανεμπόριο τροφίμων και εν γένει FMCG προϊόντων. Οι κύριες περιοχές ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν τις νέες φιλο-περιβαλλοντικές συσκευασίες προϊόντων, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες αφενός μικρότερου περιβαλλοντικού αποτυπώματος και αφετέρου προαγωγής της υγείας και ευεξίας των καταναλωτών, τα νέα συστατικά και τρόφιμα που συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη, τη βιώσιμη και καινοτόμο πρωτογενή παραγωγή και την αξιοποίηση της βιοποικιλότητας της ελληνικής φύσης, τις τεχνολογίες, τα συστήματα και τις δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και τις ψηφιακές τεχνολογίες χάριν του βιώσιμου και πελατοκεντρικού σούπερ μάρκετ.

Ήδη στα μέσα του Ιουλίου έληξε η δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό των νέων επιστημόνων, ομάδων ερευνητών/φοιτητών με καινοτόμες σχετικές ιδέες, καθώς και των start-ups με καινοτόμα προϊόντα/υπηρεσίες. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα αξιολογηθούν οι συμμετοχές από ομάδα ειδικών για τον τελικό, ως τις 30 Οκτωβρίου θα υποστηριχθούν οι επιλεγμένες ομάδες από μέντορες για την τεχνική και εμπορική εξέλιξη των ιδεών τους και στα μέσα του Νοεμβρίου θα επιλεχθούν και θα βραβευτούν οι νικητές από ανώτατα στελέχη των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών, από ακαδημαϊκούς με σχετική ειδίκευση και εκπροσώπους σχετικών επενδυτικών funds. Οι διακριθέντες εκτός της βράβευσης θα υποστηριχθούν για την πιθανή ανάπτυξη του προϊόντος/υπηρεσίας τους σε επιχειρηματικό πλαίσιο. Πληροφορίες: www.ielka.gr και fb.me/Rise.Awards.Greece.

σελφ σερβις (T. 496)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION