σελφ σερβις - Νέο Μασούτης στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο Μασούτης στη Θεσσαλονίκη

22 Ιανουαρίου 2019 | 10:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Μετά την επέκτασή της στην Αττική και την εγκαινίαση νέων καταστημάτων της στην Αθήνα, η Μασούτης ολοκλήρωσε το 2018 με την εγκαινίαση στις 14 Δεκεμβρίου ενός νέου σούπερ μάρκετ Μασούτης στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία,.

Το νέο κατάστημα, με χώρο πώλησης 650τμ, τέσσερα ταμεία και 25μελές προσωπικό και με εύκολη πρόσβαση από τις οδούς Βασιλέως Ηρακλείου και Τσιμισκή, διαθέτει τμήματα αλλαντικών-τυροκομικών και delicatessen, μαναβικής και βιολογικών προϊόντων, κρεοπωλείου, καθώς και τμήμα με ποικιλία προϊόντων από μικρούς τοπικούς παραγωγούς με την επωνυμία «Ergon». Το δίκτυο Μασούτης σήμερα διαθέτει 332 καταστήματα και απασχολεί περισσότερους 8.150 εργαζόμενους.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION