σελφ σερβις - Επεκτείνεται με διαρκείς εκσυγχρονισμούς το δίκτυο των My market

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επεκτείνεται με διαρκείς εκσυγχρονισμούς το δίκτυο των My market

22 Ιανουαρίου 2019 | 10:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εγκαίνια

Το πρώτο My market στο Νομό Λακωνίας εγκαινιάστηκε στις 7 Δεκεμβρίου στο Γύθειο. Το νέο κατάστημα, με χώρους πώλησης 600 τ.μ., άρτια εξοπλισμένους με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και με θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του, βρίσκεται στον εθνικό δρόμο στην είσοδο της πόλης, η οποία δεν διέθετε έως σήμερα άλλο κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Με την έναρξη λειτουργίας του, το δίκτυο των My market διαθέτει πλέον 225 καταστήματα, ενώ συνεχίζεται η επέκτασή του σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι εντός του 2018 η εταιρεία εγκαινίασε 4 νέα καταστήματα και ότι επένδυσε συνολικά άνω των 52 εκατ. ευρώ στο δίκτυό της, δηλαδή σε ανακαινίσεις μονάδων της προερχόμενων από την Αφοί Βερόπουλοι, στα νέα της καταστήματα και σε άλλα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού.

Φέτος το επενδυτικό της πλάνο θα φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ, καθώς προγραμματίζει τη δημιουργία 8 νέων καταστημάτων και εκτενές πλάνο ανακαινίσεων των εμπορικών μονάδων του αρχικού δικτύου των My market και των κέντρων διανομής της εταιρείας. Περί τα τέλη του έτους εκτιμάται η εγκαινίαση της λειτουργίας του πρώτου Metro Cash & Carry στη Λεμεσό της Κύπρου.

σελφ σερβις (T. 490)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION