σελφ σερβις - My market: «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω»

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

My market: «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω»

18 Δεκεμβρίου 2018 | 09:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου η πέμπτη δράση αστικής παρέμβασης των My market, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος ΕΚΕ «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω», υλοποιώντας ένα σχέδιο ανάπλασης της πλατείας Φιλικής Εταιρείας του Βόλου.

Στην πρωτοβουλία έλαβαν μέρος 99 εθελοντές από τα My market του Βόλου και μέλη της ομάδας της ΜΚΟ ethelon. Οι εθελοντές επιδιόρθωσαν και έβαψαν 14 παγκάκια, φύτεψαν 120 αρωματικά φυτά και έβαψαν χώρους του πάρκου, μετατρέποντάς το σε χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους περιοίκους. Στις πέντε σχετικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του 2018 σε Βύρωνα, Ίλιον, Λαμία, Περιστέρι και Βόλο συμμετείχαν περισσότεροι από 390 εθελοντές, φυτεύτηκαν περισσότερα από 280 φυτά και επιδιορθώθηκαν περί τα 84 παγκάκια. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το 2019, με παρόμοιες δράσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα και την περιφέρεια.

σελφ σερβις (T. 489)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION