σελφ σερβις - Εξασθένιση των ορίων μεταξύ φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Εξασθένιση των ορίων μεταξύ φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος

19 Νοεμβρίου 2018 | 10:52 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Omnichannel,Διεθνή

Όλο και περισσότεροι λιανέμποροι επενδύουν στη σύνδεση μεταξύ φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε να καταργηθεί στην ουσία ο διαχωρισμός μεταξύ των δύο καναλιών και ο πελάτης απλώς να γνωρίζει πως έχει στη διάθεσή του πολλές επιλογές, σε ό,τι αφορά την ενημέρωσή του, την επικοινωνία με την επιχείρηση, την πραγματοποίηση αγορών και την παραλαβή των προϊόντων.

Σε αυτό το πλαίσιο μελετά τη στρατηγική της και η Albertsons, η δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ μετά την Kroger, λαμβάνοντας υπόψη και τα στοιχεία που δείχνουν ότι τα δύο τρίτα των κουπονιών που εξαργυρώνονται στο φυσικό κατάστημα είναι ψηφιακά, ενώ πάνω από το 60% των πελατών του καταστήματος πληροφορούνται για το online αντίστοιχο πρόγραμμα προσφορών εντός του φυσικού καταστήματος.

σελφ σερβις (T. 488)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION