σελφ σερβις - Φάρμες στον αστικό ιστό από την Auchan

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Φάρμες στον αστικό ιστό από την Auchan

19 Οκτωβρίου 2018 | 11:55 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου, η Auchan France εξασφάλισε εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, μέσω της θυγατρικής της στον κλάδο του real estate Ceetrus.

Πρόκειται για περιοχή που βρίσκεται στην περιφέρεια της πρωτεύουσας και γειτνιάζει με 50 καταστήματα της αλυσίδας, τα οποία η Auchan σκοπεύει να τροφοδοτεί με τα παραγόμενα αγροτικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της φρεσκάδα και εγγυημένη ποιότητα. Η παραπάνω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική κατεύθυνση της γαλλικής αλυσίδας, η οποία συνοψίζεται στο σλόγκαν «Good, healthy, local».

Στη συγκεκριμένη έκταση θα αναπτυχθούν περίπου 50 επιμέρους χώροι παραγωγής προϊόντων, με χρονικό ορίζοντα το 2020. Η έκταση είναι ιδιοκτησίας της αλυσίδας, αλλά στην παραγωγική διαδικασία σκοπεύει να συνεργαστεί με αγρότες και κατοίκους της περιοχής. Τα παραγόμενα προϊόντα θα έχουν το δικό τους brand, που δεν έχει όμως ακόμη ανακοινωθεί.

Σημειώνεται πως και ανταγωνιστές της Auchan έχουν δραστηριοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Η Carrefour είχε ανακοινώσει τον Μάιο του 2017 την πρόθεση πιλοτικής επένδυσης στην τοπική παραγωγή αγροτικών προϊόντων στον αστικό ιστό, ενώ η Delhaize δημιούργησε τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς μια φάρμα στην ταράτσα ενός καταστήματός της στις Βρυξέλλες.

σελφ σερβις (T. 487)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION