σελφ σερβις - Στρατηγική συνεργασία Tesco - Carrefour

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στρατηγική συνεργασία Tesco - Carrefour

16 Ιουλίου 2018 | 13:56 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Στις αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκε η πρόθεση στρατηγικής συνεργασίας της βρετανικής Tesco και της γαλλικής Carrefour, με στόχο την τυπική υπογραφή της εντός διμήνου.

Η συμφωνία καλύπτει τους τομείς των συνεργασιών με διεθνείς προμηθευτές, την κοινή προμήθεια προϊόντων PL, καθώς και τη συνεργασία σε επίπεδο συλλογής δεδομένων και ενεργειών μάρκετινγκ. Όπως δήλωσαν οι δύο επιχειρήσεις, η συνεργασία έχει τριετή ορίζοντα και έχει ως στόχο «την εξασφάλιση ποιοτικότερων και πιο ποιοτικών προϊόντων σε ακόμη χαμηλότερες τιμές, με συνέπεια τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας».

Η Tesco είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, με πωλήσεις ύψους 57,7 δισ. ευρώ, ενώ η Carrefour, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου τροφίμων στην Ευρώπη, έχει κύκλο εργασιών στη συγκεκριμένη ήπειρο ύψους 88 δισ. ευρώ.

σελφ σερβις (T. 485)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION