σελφ σερβις - H Aldi εισέρχεται στην Ιταλία

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

H Aldi εισέρχεται στην Ιταλία

16 Μαρτίου 2018 | 13:55 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Την είσοδό της στην Ιταλία έχει προγραμματίσει η Aldi Süd και συγκεκριμένα για τον Μάρτιο 2018.

Έχοντας ήδη σημαντική παρουσία στις ευρωπαϊκές αγορές, η εκπτωτική αλυσίδα εγκαινιάζει την παρουσία της στη γειτονική μας χώρα, με το άνοιγμα 10 καταστημάτων. Τα νέα καταστήματα θα έχουν χώρους πώλησης μεταξύ 1.000 και 1.500τμ και θα διαθέτουν περίπου 1.900 SKU’s, με ισχυρή συμμετοχή των οργανικών προϊόντων.

Επιπρόσθετα, πάνω από το 75% των τροφίμων και από το 80% των φρούτων και των λαχανικών θα είναι τοπικής παραγωγής. Η Ιταλία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εκπτωτικών καταστημάτων, με την Penny, θυγατρική της Rewe, και τη Lidl να έχουν σημαντικό μερίδιο και την τοπική Eurospin να ηγείται των discounters, με 1.000 καταστήματα.

Με τον προγραμματισμό της Aldi Sud για άνοιγμα 45 καταστημάτων έως το τέλος του 2018, η αγορά αναμένει με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των ανταγωνιστών της.

σελφ σερβις (T. 481)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION