σελφ σερβις - Για PL το μεγαλύτερο προωθητικό πρόγραμμα της Kroger

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Για PL το μεγαλύτερο προωθητικό πρόγραμμα της Kroger

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:49 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Private Label,Διεθνή

Το brand Simple Truth περιλαμβάνει πάνω από 1.400 κωδικούς προϊόντων PL της αλυσίδας Kroger.

Πρόκειται για προϊόντα υγιεινής διατροφής, κυρίως οργανικά, που ανήκουν σε μια σειρά κατηγοριών, όπως τα είδη παντοπωλείου, αρτοποιίας, ντελικατέσεν, παιδικών προϊόντων και ειδών οικιακής χρήσης. Στη συσκευασία τους αναγράφεται πως δεν απουσιάζουν πάνω από 101 τεχνητά συντηρητικά ή συστατικά.

Λαμβάνοντας υπόψη την τάση αγοράς υγιεινών προϊόντων, η οποία εκδηλώνεται και στη βρετανική αγορά, οδήγησε την αλυσίδα στη διεύρυνση της σειράς των συγκεκριμένων προϊόντων, με την αξιοποίηση εργαλείων data analytics, ώστε να καλύπτουν τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις.

Παράλληλα με τη διεύρυνση της γκάμας του brand Simple Truth, η Kroger λάνσαρε το μεγαλύτερο έως τώρα προωθητικό της πρόγραμμα. Η σειρά σημείωσε αύξηση πωλήσεων το τρίτο τρίμηνο του 2017 κατά 19% και φυσικά η αλυσίδα ενδιαφέρεται για τη συνέχιση της ανοδικής της πορείας και το 2018.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα Οικιακού Καθαρισμού: Ανάκαμψη χωρίς μέλλον

Σε ποσοστό άνω του 50% οι καταναλωτές περιμένουν τη διενέργεια προωθήσεων, για να αγοράσουν το καθαριστικό προϊόν που τους ενδιαφέρει από άποψη αναγκών χρήσης, δίνοντας πλέον μικρή σημασία στη μάρκα. Όχι πως η καινοτομία δεν τους έλκει ή τους αφήνουν αδιάφορους οι digital προκλήσεις, που τους απευθύνουν οι εταιρείες για να τους δελεάσουν, αλλά εφόσον η λιτότητα κάνει κουμάντο στα πορτοφόλια, η μαγεία του μάρκετινγκ ασθενεί. Ασθενή είναι και τα σήματα της ανάκαμψης των πωλήσεων της κατηγορίας φέτ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION