σελφ σερβις - Νέο SYN.KA στην Ιεράπετρα

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο SYN.KA στην Ιεράπετρα

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:14 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ SYN.KA εγκαινίασε προ της περιόδου των Χριστουγέννων ένα ακόμα νέο κατάστημά της στο Νομό Λασιθίου, στην Ιεράπετρα, στην τομή των οδών Παπαγεωργίου 18 και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Το νέο κατάστημα –το δεύτερο της αλυσίδας στην περιοχή– έχει χώρους πωλήσεων 1.150τμ, στους οποίους εκτίθενται φρέσκα οπωροκηπευτικά, ντόπια κρέατα, ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, κάβα, είδη σπιτιού και προσωπικής περιποίησης κ.ά. Εξάλλου, τα SYN.KA και η ΚΑΕ Ρεθύμνου Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας από κοινού τη δράση «Assist Αγάπης», που αποβλέπει στην υλική στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, μέσω της παροχής γευμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, τα SYN.KA σούπερ μάρκετ προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα, τα οποία μαγειρεύονται και μοιράζονται στα πέντε συσσίτια του Νομού Ρεθύμνου.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Λαμπερά δόντια για... σκληρό προωθητικό ανταγωνισμό

Ο σκληρός ανταγωνισμός στις προωθήσεις για τη διατήρηση ή την επέκταση των μεριδίων αγοράς, σε μια κατηγορία προϊόντων που ελέγχεται από πολυεθνικά brands, με πλούσιες επενδύσεις στη δημόσια αγωγή της στοματικής υγιεινής, στην καινοτομία και σε όλες τις μορφές του σύγχρονου μάρκετινγκ, θα εξακολουθήσει να μαίνεται αμείωτος και φέτος. Στο μεταξύ, η παγκόσμια μόδα της λεύκανσης των δοντιών, αλλά και η δοκιμασμένη συνταγή της απόλυτης εξειδίκευσης των νέων προϊόντων για κάθε είδους καταναλωτική ανά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION