σελφ σερβις - Νέο SYN.KA στην Ιεράπετρα

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέο SYN.KA στην Ιεράπετρα

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:14 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ SYN.KA εγκαινίασε προ της περιόδου των Χριστουγέννων ένα ακόμα νέο κατάστημά της στο Νομό Λασιθίου, στην Ιεράπετρα, στην τομή των οδών Παπαγεωργίου 18 και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Το νέο κατάστημα –το δεύτερο της αλυσίδας στην περιοχή– έχει χώρους πωλήσεων 1.150τμ, στους οποίους εκτίθενται φρέσκα οπωροκηπευτικά, ντόπια κρέατα, ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, κάβα, είδη σπιτιού και προσωπικής περιποίησης κ.ά. Εξάλλου, τα SYN.KA και η ΚΑΕ Ρεθύμνου Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας από κοινού τη δράση «Assist Αγάπης», που αποβλέπει στην υλική στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, μέσω της παροχής γευμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, τα SYN.KA σούπερ μάρκετ προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα, τα οποία μαγειρεύονται και μοιράζονται στα πέντε συσσίτια του Νομού Ρεθύμνου.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION