σελφ σερβις - Η Sainsbury’s δημιουργεί δικά της coffee bars

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Sainsbury’s δημιουργεί δικά της coffee bars

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:44 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Τάσεις

Θέλοντας να κερδίσει μερίδιο από την ανάπτυξη που παρουσιάζουν τα Starbucks και τα Costa καφέ, η Sainsbury’s εγκαινίασε τα δικά της coffee bars, όπου ο εξειδικευμένος υπάλληλος (barista) σερβίρει στους πελάτες το ρόφημα που επιθυμούν.

Τα own brand coffee bars ονομάστηκαν 1869, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσης της αλυσίδας. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ροφήματα που συνήθως βρίσκουν στις μεγάλες αλυσίδες καφέ, όπως ζεστή σοκολάτα black forest, αλλά και own label γλυκά.

Σε επιλεγμένα καταστήματα, τα καφέ θα διαθέτουν και ζεστά σάντουιτς. Ήδη λειτουργούν καφέ 1869 σε πέντε καταστήματα της αλυσίδας, ενώ εντός του Δεκεμβρίου προγραμματιζόταν η λειτουργία ενός ακόμη. Εάν η πιλοτική τους λειτουργία κριθεί επιτυχής, το concept των coffee bars θα επεκταθεί σε μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων.

Η Sainsbury’s έχει ήδη συνεργασία με τα Starbucks και τα Costa καφέ σε συγκεκριμένα καταστήματά της, αλλά η νέα της πρωτοβουλία σηματοδοτεί την υιοθέτηση ενός εντελώς νέου concept, που, όπως δηλώνει η εταιρεία, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να τονώσουν τον οργανισμό τους με μια καλή δόση καφεΐνης... Τα αρχικά αποτελέσματα, σύμφωνα με την αλυσίδα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες της.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION