σελφ σερβις - Επένδυση επιπλέον 2 εκατ. λιρών από την OCADO

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Επένδυση επιπλέον 2 εκατ. λιρών από την OCADO

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:54 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή

Στην αποθήκη της στην πόλη Άντοβερ (Μ. Βρετανία), όπου γίνεται η διαχείριση των παραγγελιών, επενδύει η OCADO, προβλέποντας πως θα συνεχιστεί το διψήφιο ποσοστό αύξησης των πωλήσεών της.

Ο online λιανέμπορος διπλασίασε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης παραγγελιών από τον προηγούμενο Ιούλιο και επενδύει επιπλέον κεφάλαια (2 εκατ. λίρες) στην πρόσληψη επιστημονικού δυναμικού και την ανάπτυξη software.

Η OCADO δεν έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τον αριθμό των εξυπηρετούμενων παραγγελιών από το αποθηκευτικό κέντρο που λειτουργεί ένα 10μηνο, αλλά έχει ανακοινωθεί πως με την πλήρη αξιοποίηση της παραγωγικής του δυνατότητας, θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε πάνω από 65.000 παραγγελίες την εβδομάδα.

Η εταιρεία είχε αύξηση πωλήσεων σε επίπεδο 13 εβδομάδων (έως 27 Αυγούστου 2017) κατά 14,3%, στα 344,5 εκατ. λίρες Αγγλίας, ενώ οι λιανικές πωλήσεις, στις οποίες δεν περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα της συνεργασίας με τη Morrisons, αυξήθηκαν κατά 13,1%, διαμορφούμενες στα 312,7 εκατ. λίρες.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Αντίδοτο στο βραχνά της προωθητικής πίεσης η καινοτομία

Οι επιμέρους κατηγορίες της αγοράς των προϊόντων ατομικής υγιεινής παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ως προς την εξέλιξη των πωλήσεών τους, οι οποίες συναρτώνται κυρίως με την αξία χρήσης των προϊόντων τους για τον καταναλωτή, εφόσον το καταναλωτικό εισόδημα εξακολουθεί να υπόκειται σε περικοπές. Ο κοινός τους τόπος είναι οι συνεχείς και έντονες προσφορές, οι οποίες οδηγούν τις κατηγορίες σε πτώση ή περιορισμό της αξίας πωλήσεων, όπως, άλλωστε, και οι καινοτομίες, στις οποίες διακρίνονται ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION