σελφ σερβις - Τρία νέα Μασούτης

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τρία νέα Μασούτης

18 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

Σε διάστημα μικρότερο του διμήνου η Δ. Μασούτης εγκαινίασε τρία νέα σούπερ μάρκετ, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων του δικτύου της στα 271.

Ειδικότερα, η εταιρεία στις 17 Ιουλίου εγκαινίασε τη λειτουργία ενός νέου σούπερ μάρκετ στο Λιτόχωρο Πιερίας, επί της οδού Αγίου Νικολάου 104-108, έκτασης χώρου πωλήσεων 600τμ σε τρία επίπεδα και με τρία ταμεία, το οποίο απασχολεί προσωπικό 27 ατόμων.

Στις 21 Αυγούστου άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το τρίτο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πόλη της Βέροιας, επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 4 (περιοχή Ζάππειο), το οποίο διαθέτει χώρο πωλήσεων 800τμ σε δύο επίπεδα, με 4 ταμεία και αποθηκευτικούς χώρους 200τμ. Απασχολεί προσωπικό 28 ατόμων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία, εκτός των τριών πλέον μονάδων λιανικής στην πόλη, διατηρεί και μία μονάδα Cash & Carry. Τέλος, στις 8 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα Μασούτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 25, το οποίο διαθέτει χώρο πωλήσεων 600τμ σε δύο επίπεδα, με 4 ταμεία και αποθηκευτικούς χώρους 450τμ.

Απασχολεί προσωπικό 22 ατόμων. Και στα τρία καταστήματα, που φτιάχτηκαν κατά το νέο πρότυπο καταστημάτων του ομίλου, το οποίο επικεντρώνεται στη δημιουργία περιβάλλοντος αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας, λειτουργούν, μεταξύ άλλων, χωριστά τμήματα κρεοπωλείου και οπωροπωλείου.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION