σελφ σερβις - Ειδικός χώρος για τα «free from» προϊόντα

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Ειδικός χώρος για τα «free from» προϊόντα

19 Ιουλίου 2017 | 12:02 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Τάσεις

Η στροφή των καταναλωτών σε διατροφικές επιλογές που είναι σύμφωνες με τις επιταγές των ιατρών και των διατροφολόγων οδηγεί τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, αλλά και το λιανεμπόριο τροφίμων στην παρουσίαση και υποστήριξη της αγοράς προϊόντων που δεν έχουν συστατικά τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ή να επιτείνουν προβλήματα υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η βρετανική αλυσίδα Sainsbury’s προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, διπλασιάζοντας τους κωδικούς υποκατάστατων των γαλακτοκομικών προϊόντων και διαθέτοντάς τους ειδικό χώρο στα ράφια των καταστημάτων της. Στον συγκεκριμένο χώρο θα τοποθετηθούν προϊόντα που προτείνονται ως εναλλακτική επιλογή σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κατανάλωση γαλακτοκομικών, όπως γάλα και γιαούρτι από γάλα σόγιας, κ.ά.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION