σελφ σερβις - Συνεργασία Tesco με Uber

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Συνεργασία Tesco με Uber

19 Ιουλίου 2017 | 11:59 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Αγορά,Διεθνή

Η Tesco επαναλανσάρει την Clubcard, με νέα εμφάνιση και ανέπαφη (contactless) τεχνολογία, που υποστηρίζει πως θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση στα ταμεία, θα εξοικονομήσει χρόνο στους πελάτες και θα τους προσφέρει περισσότερα προνόμια, βάσει του προγράμματος πιστότητας που εφαρμόζει.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσει νέους προμηθευτές ως συνεργάτες στην Clubcard, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία ταξί Uber. Η συγκεκριμένη συμφωνία, που επιτρέπει στους χρήστες της κάρτας (περίπου 17 εκατομμύρια) να χρησιμοποιούν πόντους που συγκεντρώνουν με τις αγορές τους στα καταστήματα της αλυσίδας, για τη μίσθωση ταξί μέσω της πλατφόρμας Uber, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις εκ μέρους των οδηγών ταξί της χώρας, που απειλούσαν να μποϋκοτάρουν την αλυσίδα.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προμηθευτές ταχυκίνητων προϊόντων: Απολογισμός πενταετίας και μελλοντικά επενδυτικά πλάνα

Στην κρίσιμη πενταετία που εξετάζεται στο επετειακό αφιέρωμα (που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις), οι εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, διαμόρφωσαν το πεδίο εντός του οποίου οι προμηθευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μάχη, επανασχεδιάζοντας τη στρατηγική τους, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION