σελφ σερβις - yoda.gr: Επέκταση διανομής σε όλη τη χώρα

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

yoda.gr: Επέκταση διανομής σε όλη τη χώρα

19 Ιουλίου 2017 | 10:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Online

Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου λειτουργίας του, το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ yoda.gr ανακοίνωσε την επέκταση της διανομής του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στους λίγους μήνες της λειτουργίας της έχει καταφέρει να παρουσιάζει διψήφιο αριθμό ανάπτυξης πωλήσεων ανά μήνα, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της.

Περνώντας σήμερα στη δεύτερη φάση του σχεδιασμού του το yoda.gr, εκτός της επέκτασης των διανομών του ανακοίνωσε την αποστολή παραγγελιών αξίας άνω των 60 ευρώ χωρίς μεταφορικά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς και την ενσωμάτωση περισσότερων των 500 κωδικών επαγγελματικών προϊόντων, απευθυνόμενο στην αγορά του ho.re.ca.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του yoda.gr, τις online παραγγελίες προτιμούν κυρίως οι νέες οικογένειες, οι νέες μητέρες και οι άνθρωποι ηλικίας 25-44 ετών που διευκολύνονται με την άμεση παράδοση κατ’ οίκον, καθώς και οι εργαζόμενοι που επιλέγουν τις βραδινές παραδόσεις των παραγγελιών τους, μετά τις 6μμ.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων που προτιμώνται είναι τα είδη μαναβικής, κοπής, τα προϊόντα κάβας και το φρέσκο γάλα, το απορρυπαντικά και τα PL που αριθμούν περί τους 1.200 κωδικούς προϊόντων.

Το 60% των πελατών του yoda.gr αποστέλλουν τις παραγγελίες τους τις πρωινές ώρες, ενώ κατά το 30% κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μετά τις 10 το βράδυ, για παραλαβές την επομένη. Παραγγελίες γίνονται δεκτές και τηλεφωνικά.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προμηθευτές ταχυκίνητων προϊόντων: Απολογισμός πενταετίας και μελλοντικά επενδυτικά πλάνα

Στην κρίσιμη πενταετία που εξετάζεται στο επετειακό αφιέρωμα (που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις), οι εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, διαμόρφωσαν το πεδίο εντός του οποίου οι προμηθευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μάχη, επανασχεδιάζοντας τη στρατηγική τους, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION