σελφ σερβις - Lidl νέας γενιάς στη Λαμία

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Lidl νέας γενιάς στη Λαμία

18 Απριλίου 2017 | 10:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Editor Topics: News,Αγορά

Με προσφορές, πλούσιο μπουφέ, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά κ.ά. εγκαινιάστηκε στις 30 Μαρτίου το Lidl νέας γενιάς στη Λαμία, στην οδό Ταϋγέτου 36.

Πρόκειται για ένα νέο environmental branding concept, με ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία υπόσχεται ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Ο χώρος είναι οπτικά αναβαθμισμένος, ώστε να είναι αποδοτικότερη η παρουσίαση της ποικιλίας των προϊόντων, ενώ η νέα γραμμή καταστήματος προτάσσει θεματικά corners, που οριοθετούν το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, την κάβα και το τμήμα καλλυντικών.

Ο νέος χρωματικός συνδυασμός του λευκού και του γκρι, συνοδευμένος από ένα δρύινο χρώμα, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία εναλλάσσονται οι φωτογραφικές αποτυπώσεις προϊόντων, τα χειρόγραφα σχέδια και τα μηνύματα. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω μοντέλο υιοθετείται ο φωτισμός LED για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ αποφεύγεται η χρήση βλαβερών για το περιβάλλον ψυκτικών υγρών. Επίσης, διευρύνονται οι χώροι στάθμευσης, διατίθενται χώροι WC χωριστά για τις μητέρες κλπ.

σελφ σερβις (T. 471)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION