σελφ σερβις - Αλφαβητικά νέα

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Αλφαβητικά νέα

18 Απριλίου 2017 | 10:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Editor Topics: News,Αγορά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε στις 23 Μαρτίου το νέο εταιρικό κατάστημά της στη Νέα Αλικαρνασσό, στην Κρήτη, χώρου πωλήσεων 1.600τμ, με τμήματα φρέσκων οπωροκηπευτικών, ψαριών και κρεάτων, τυριών, αλλαντικών, τυποποιημένων τροφίμων, κάβας και ειδών σπιτιού και προσωπικής περιποίησης.

Το κατάστημα απασχολεί προσωπικό 52 ατόμων. Εξάλλου, η εταιρεία, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΕΚΕ, πραγματοποίησε για την εορταστική πασχαλινή περίοδο μια ξεχωριστή ενέργεια με τη συμμετοχή των παιδιών του Συλλόγου «Φλόγα», τα οποία ζωγράφισαν «Μια ζωγραφιά για το Πάσχα».

Μετά από κλήρωση, αναδείχθηκαν τρία έργα τους, τα οποία κοσμούν φέτος τα ΑΒητικά σοκολατένια αβγά.

Aπό την πώληση του κάθε πασχαλινού αβγού, 0,20 ευρώ θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα». Επίσης, σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων και τη ΜΚΟ Μπορούμε, η εταιρεία πρόσφερε δωρεάν τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι 3.000 φτωχών τετραμελών οικογενειών απ’ όλη την Ελλάδα.

σελφ σερβις (T. 471)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION