σελφ σερβις - Μεγαλύτερο βάρος στα τρόφιμα, από τη M&S

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μεγαλύτερο βάρος στα τρόφιμα, από τη M&S

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:16 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Η Marks & Spencer, βλέποντας τις πωλήσεις στους τομείς της ένδυσης και άλλων ειδών γενικού εμπορίου στη Μ. Βρετανία να μειώνονται, αποκάλυψε στις αρχές Νοεμβρίου τα σχέδιά της που αφορούν στην αλλαγή της αναλογίας 2/3 γενικά είδη προς 1/3 τρόφιμα σε 50/50, εντός των επόμενων πέντε ετών.

Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει το κλείσιμο 30 καταστημάτων της που διαθέτουν την πλήρη γκάμα προϊόντων (ένδυση, είδη σπιτιού και τρόφιμα), τη μεταφορά σε μικρότερο χώρο ή τη μετατροπή σε Simply Food άλλων 45 καταστημάτων και τη λειτουργία 200 νέων καταστημάτων Simply Food μεταξύ των ετών 2017-2019 (σύμφωνα με ανακοίνωση του Απριλίου). Αυτά τα σημεία πώλησης θα προστεθούν στα 250 καταστήματα τροφίμων που προβλέπεται να εγκαινιαστούν έως τον Μάρτιο του 2016, οπότε ολοκληρώνεται το σχετικό τριετές πλάνο.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION