σελφ σερβις - Μεγαλύτερο βάρος στα τρόφιμα, από τη M&S

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μεγαλύτερο βάρος στα τρόφιμα, από τη M&S

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:16 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Η Marks & Spencer, βλέποντας τις πωλήσεις στους τομείς της ένδυσης και άλλων ειδών γενικού εμπορίου στη Μ. Βρετανία να μειώνονται, αποκάλυψε στις αρχές Νοεμβρίου τα σχέδιά της που αφορούν στην αλλαγή της αναλογίας 2/3 γενικά είδη προς 1/3 τρόφιμα σε 50/50, εντός των επόμενων πέντε ετών.

Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει το κλείσιμο 30 καταστημάτων της που διαθέτουν την πλήρη γκάμα προϊόντων (ένδυση, είδη σπιτιού και τρόφιμα), τη μεταφορά σε μικρότερο χώρο ή τη μετατροπή σε Simply Food άλλων 45 καταστημάτων και τη λειτουργία 200 νέων καταστημάτων Simply Food μεταξύ των ετών 2017-2019 (σύμφωνα με ανακοίνωση του Απριλίου). Αυτά τα σημεία πώλησης θα προστεθούν στα 250 καταστήματα τροφίμων που προβλέπεται να εγκαινιαστούν έως τον Μάρτιο του 2016, οπότε ολοκληρώνεται το σχετικό τριετές πλάνο.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION