σελφ σερβις - Έτοιμα γεύματα εμπνευσμένα από το street food

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Έτοιμα γεύματα εμπνευσμένα από το street food

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:12 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Προϊόντα

Η Tesco εμπνεύστηκε από τα έθνικ εστιατόρια και τα street food για να επαναλανσάρει την σειρά κατεψυγμένων έτοιμων γευμάτων Finest.

Στον σχεδιασμό των νέων προϊόντων προστέθηκαν στοιχεία από δημοφιλή ασιατικά και αμερικανικά πιάτα, όπως χοιρινό τεριγιάκι με ρύζι Jasmine, μοσχάρι massaman, αρνί με κους κους, χοιρινό με μπαχαρικά και νάτσος, και fajitas κοτόπουλου. Παράλληλα, η βρετανική αλυσίδα παρουσίασε τη σειρά γευμάτων Indian Kitchen με νέα συσκευασία, πιο φιλική στον χρήστη, που του επιτρέπει να ζεστάνει χωριστά κυρίως φαγητό και ρύζι.

Τα νέα αυτά προϊόντα ανήκουν σε μια κατηγορία της οποίας οι πωλήσεις ανέρχονται σε περίπου 72,5 εκατ. λίρες, από τα οποία τα 45,1 εκατ, λίρες είναι οι πωλήσεις των προϊόντων μάρκας λιανεμπορίου (στοιχεία Nielsen 2016).

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION