σελφ σερβις - Δ. Μασούτης: Αναβάθμιση του data warehouse

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Δ. Μασούτης: Αναβάθμιση του data warehouse

20 Δεκεμβρίου 2016 | 09:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία

Σε καθολική αναβάθμιση των υποδομών που φιλοξενούν το Data Warehouse και τις βάσεις δεδομένων όλων των κρίσιμων εφαρμογών της προχωρά η Δ. Μασούτης.

Για το σκοπό αυτό εγκαταστάθηκαν τέσσερις SQL Server 2016 Enterprise Edition σε τοπολογία Always on, οι οποίοι φιλοξενούνται σε τέσσερις ισχυρούς Server HP, μοιρασμένους στα δύο data center της εταιρείας, εξυπηρετώντας έτσι και το disaster recovery scenario. Έτσι η εταιρεία εξασφαλίζει άφθονη επεξεργαστική ισχύ για την εξυπηρέτηση σημερινών αναγκών όπως WMS, HR, Data Repository, Reporting, On Demand Queering, αλλά και μελλοντικών απαιτήσεων, όπως data analytics και predictive analytics.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο εκμοντερνισμός υφιστάμενων εφαρμογών και διαδικασιών πάνω σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το συγκεκριμένο έργο στηρίζεται στη χρήση Share Point Server της Microsoft, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές που εξασφαλίζουν την απαραίτητη ροή εργασιών για την κάλυψη εσωτερικών και B2B διαδικασιών, ικανοποιώντας και τις σύγχρονες απαιτήσεις του mobility. Προσεχώς θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των νέων SQL Servers, καθώς και η μετάπτωση των δεδομένων από την υπάρχουσα κατάσταση. Ο προϋπολογισμός των σχετικών έργων ξεπερνά τα 150.000 ευρώ.

Εξάλλου, στην Κάτω Τούμπα (Ευρυσθέως 4) εδρεύει το νέο Μασούτης που εγκαινιάστηκε στις 14 Νοεμβρίου. Διαθέτει χώρους πωλήσεων 800τμ, σε δύο επίπεδα με τέσσερα ταμεία, και απασχολεί προσωπικό 22 ατόμων. Με την εγκαινίαση της λειτουργίας του η αλυσίδα αριθμεί συνολικά 262 καταστήματα.

σελφ σερβις (T. 467)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION