σελφ σερβις - Διεύρυνση κύκλου συνεργατών

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Διεύρυνση κύκλου συνεργατών

6 Ιουνίου 2016 | 00:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing

Το Pockee προχώρησε σε συνεργασία με τρεις ακόμη εταιρείες, τις SC Johnson, Όπτιμα και Κρι Κρι. Μέσω της mobile πλατφόρμας Pockee, οι εταιρείες πραγματοποιούν καμπάνιες προώθησης μέσω του smartphone προς τους καταναλωτές.

Οι προσφορές της Optima (για τα προϊόντα Ήπειρος και Kerrygold) και της SC Johnson (Duck, Raid, Glade, Mr Muscle κ.ά.) είναι ήδη διαθέσιμες από τον Απρίλιο για τους χρήστες του Pockee, ενώ της Κρι Κρι θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Μάιο. Το δίκτυο του Pockee περιλαμβάνει πάνω από 1.800 καταστήματα, μεταξύ των οποίων των αλυσίδων Σκλαβενίτης, Δ. Μασούτης, Γαλαξίας, My Market και πρώην Βερόπουλος). Ως τώρα τη σχετική εφαρμογή αξιοποίησαν περισσότεροι από 160.000 καταναλωτές. Πλέον είναι διαθέσιμη και από το web στο pockee.com, ενώ έχει εμπλουτιστεί με νέες λειτουργίες (δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του οφέλους, κοινή χρήση με κοντινά πρόσωπα κ.ά.).

σελφ σερβις (T. 461)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION