σελφ σερβις - Παράδοση σε σταθμό του μετρό

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Παράδοση σε σταθμό του μετρό

7 Μαρτίου 2016 | 12:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

Η αμερικανική αλυσίδα online αγορών Peapod, της Ahold US, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αποφάσισε να τους δώσει τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους σχεδόν από όπου επιθυμούν.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπέγραψε συμφωνία με τον Οργανισμό Μετρό της Ουάσινγκτον, για μια πιλοτική πρωτοβουλία εξάμηνης διάρκειας, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες που κάνουν την παραγγελία τους online να παραλάβουν τα προϊόντα στην έξοδο τριών σταθμών μετρό της πόλης. Εάν η πρωτοβουλία αποδειχθεί επιτυχής, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει την επέκτασή της στο σύνολο των 91 σταθμών μετρό της πόλης. Παρόμοια σχήματα έχουν δοκιμαστεί και στη Μ. Βρετανία, από την Asda, την Tesco και άλλες αλυσίδες λιανεμπορίου, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, σε επίπεδο ανταπόκρισης των καταναλωτών, αλλά και κόστους. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, οι αναλυτές εκτιμούν πως η πρωτοβουλία έχει νόημα, ιδιαίτερα ως μέρος της στρατηγικής ενίσχυσης της εικόνας ενός brand, όπως της Peapod.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION