σελφ σερβις - 16 καταστήματα Aldi στη N. Αυστραλία

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

16 καταστήματα Aldi στη N. Αυστραλία

2 Μαρτίου 2016 | 12:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Διεθνή

H Aldi έχει παρουσία στην Αυστραλία από το 2011. Πρόσφατα ανακοίνωσε τη λειτουργία των πρώτων τεσσάρων καταστημάτων της με νέο format, σε περιοχές του νότου της χώρας. Η λειτουργία των καταστημάτων συνιστά μια σημαντική εξέλιξη για την επέκταση του discounter στην Αυστραλία, που θα ολοκληρωθεί με την εγκαινίαση δώδεκα επιπλέον σημείων πώλησης εντός του 2016.

Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της εταιρείας, στόχος της είναι να ανοίξει σε βάθος χρόνου 50 καταστήματα στη νότια Αυστραλία, δημιουργώντας ανταγωνιστική πίεση στις αλυσίδες που έχουν ισχυρή παρουσία στην περιοχή, Woolworths και Coles. Παρόλο που η απόφαση της Aldi να επεκτείνει την παρουσία της στον νότο της χώρας ήταν από καιρό γνωστή στις τοπικές αλυσίδες, η προετοιμασία τους για να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό δεν είναι γνωστό εάν θα αποδειχθεί επαρκής. Για παράδειγμα, η υπογραφή συμφωνιών της Aldi με 12 τοπικούς παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσφοράς φρέσκων προϊόντων, εικάζεται πως θα οδηγήσει σε νέα επίπεδα τον ανταγωνισμό.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION