σελφ σερβις - Το 670 My Market, στο Χαλάνδρι

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Το 670 My Market, στο Χαλάνδρι

29 Φεβρουαρίου 2016 | 13:06 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

«Το νέο κατάστημα My market στο Χαλάνδρι σηματοδοτεί την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της αλυσίδας και στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα σημεία στο μέλλον», δήλωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του καταστήματος ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE.

Πρόκειται για το 670 κατάστημα της αλυσίδας, που εγκαινιάστηκε στις 2 Φεβρουαρίου και βρίσκεται σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο του προαστίου, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Πεντέλης με την Αττική Οδό, δίπλα στη στάση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. Με σύγχρονους χώρους πώλησης υψηλής αισθητικής, σε δύο επίπεδα, συνολικής έκτασης 1.300τμ, το νέο My market έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες του μία μοναδική εμπειρία αγορών.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION