σελφ σερβις - Το 670 My Market, στο Χαλάνδρι

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Το 670 My Market, στο Χαλάνδρι

29 Φεβρουαρίου 2016 | 13:06 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εγκαίνια

«Το νέο κατάστημα My market στο Χαλάνδρι σηματοδοτεί την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της αλυσίδας και στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα σημεία στο μέλλον», δήλωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του καταστήματος ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE.

Πρόκειται για το 670 κατάστημα της αλυσίδας, που εγκαινιάστηκε στις 2 Φεβρουαρίου και βρίσκεται σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο του προαστίου, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Πεντέλης με την Αττική Οδό, δίπλα στη στάση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. Με σύγχρονους χώρους πώλησης υψηλής αισθητικής, σε δύο επίπεδα, συνολικής έκτασης 1.300τμ, το νέο My market έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες του μία μοναδική εμπειρία αγορών.

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION