σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα εξαγορά και βραβεύσεις

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα εξαγορά και βραβεύσεις

29 Φεβρουαρίου 2016 | 13:03 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εξαγορά,Φεστιβάλ/Βραβεία

Με την εξαγορά της εταιρείας Σ/Μ Υπεραγορά Γ. Κανάκη ΑΕ στις 5 Φεβρουαρίου η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνεται στη Σαλαμίνα. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, μετά από τη σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, θα περιέλθουν στην ΑΒ Βασιλόπουλος τα 6 καταστήματα της τοπικής αλυσίδας στο νησί.

Λίγες ημέρες ενωρίτερα η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε τρεις από τις σημαντικότερες διακρίσεις στη φετινή τελετή απονομής των Retail Business Awards 2015, κερδίζοντας τα βραβεία Retailer of the Year ως η κορυφαία λιανεμπορική επιχείρηση της χρονιάς, Retail Store-Super Market /Convenience, για το κατάστημά της ΑΒ City στη Β. Αλεξάνδρου 18 & Πλουτάρχου στο Μαρούσι, και CSR Retail Strategy 2015, για την καλύτερη πρακτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με το πρόγραμμα «Τρόφιμα Αγάπης».

σελφ σερβις (T. 458)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION