σελφ σερβις - Albert Heijn: Πιλοτική παράδοση στο σπίτι με συνδρομή

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Albert Heijn: Πιλοτική παράδοση στο σπίτι με συνδρομή

4 Ιανουαρίου 2016 | 16:27 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή

Η αλυσίδα Albert Heijn, θυγατρική της ολλανδικής Ahold, λάνσαρε την υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι προϊόντων που αγοράζονται online, με πληρωμή μιας συνδρομής 29 ευρώ.

Η συνδρομή καλύπτει παραδόσεις ενός τριμήνου, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παραγγελιών. Υπάρχουν, όμως, κάποιες προϋποθέσεις: η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην περιοχή του Ρότερνταμ, ενώ το κόστος της παραγγελίας πρέπει να ξεπερνά τα 70 ευρώ. Η αλυσίδα δήλωσε πως κάλεσε κάποιες εκατοντάδες πελατών να συμμετάσχουν στην υπηρεσία και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, κυρίως μεταξύ των ατόμων που ήδη χρησιμοποιούν το online κατάστημα. Επίσης, ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της πιλοτικής φάσης του τριμήνου, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της, θα ζητά τη γνώμη των πελατών που τη χρησιμοποιούν. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από το πώς θα γίνει δεκτή η υπηρεσία από τους πελάτες, μετά την παρέλευση των τριών μηνών θα την σταματήσει, έως ότου διαμορφώσει μια συνολική εικόνα για την αξία της.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION