σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Ενέργειες ευθύνης

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ενέργειες ευθύνης

4 Ιανουαρίου 2016 | 13:40 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος ανέλαβε την πρωτοβουλία, με την στήριξη των πελατών της και τη συνεργασία της ΜΚΟ «Μπορούμε», να προσφέρει σε 3.000 τετραμελείς οικογένειες ένα γεμάτο καλάθι με προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους πελάτες της μεταξύ 16 Νοεμβρίου και 16 Δεκεμβρίου, με κάθε αγορά προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ να συμβάλλουν στη δημιουργία των σχετικών καλαθιών. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμά της εταιρικής υπευθυνότητας «52 Εβδομάδες, 52 Δράσεις, σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».

Εξάλλου, η εταιρεία μεταξύ 9 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου κάλεσε τους πελάτες της να συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Ανακυκλώστε & Κερδίστε τα ψώνια του μήνα», που διεξάγει με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι οι κατέχοντες την κάρτα AB plus μπορούσαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Οι δέκα διαγωνιζόμενοι που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες, κέρδισαν τα ψώνια του μήνα, αξίας 300 ευρώ.

σελφ σερβις (T. 456)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION