σελφ σερβις - Coral Gas: Kαινοτόμο φιαλίδιο υγραερίου που περιορίζει τις διαρροές!

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Coral Gas: Kαινοτόμο φιαλίδιο υγραερίου που περιορίζει τις διαρροές!

3 Μαρτίου 2015 | 09:43 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

H Coral Gas, πρώτη στην Ελλάδα, μελέτησε, κατασκεύασε και διαθέτει στην αγορά ένα νέο φιαλίδιο υγραερίου (γκαζάκι) με βαλβίδα ασφαλείας που ενσωματώνει Εσωτερικό Περιοριστή Ροής (Internal Leakage Limiter).

Η βαλβίδα ενεργοποιείται αυτόματα αι περιορίζει τη διαρροή υγραερίου σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν τοποθετηθεί σωστά στη συσκευή ή αφαιρεθεί από αυτήν πριν αδειάσει τελείως, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό επιπλέον ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή. Η βαλβίδα ασφαλείας της Coral Gas είναι ειδικά σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και τοποθετείται κατά την παραγωγή εσωτερικά στο φιαλίδιο με τεχνολογία Laser. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αλλάζει καθόλου το σχήμα και οι διαστάσεις του φιαλιδίου, καθιστώντας δυνατή τη χρήση του σε όλες τις συσκευές υγραερίου που δέχονται γκαζάκι χωρίς να απαιτείται καμία μετατροπή. Η πρωτοποριακή αυτή βαλβίδα σχεδιάστηκε με πρωτοβουλία της Coral Gas σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, έχει λάβει δε τις σχετικές πιστοποιήσεις και έχει κατατεθεί ως παγκόσμια πατέντα. Η ανάπτυξη αλλά και η παραγωγή της έγιναν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION