σελφ σερβις - ΕΨΑ: Συλλεκτική συσκευασία για τα 90 χρόνια της

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΕΨΑ: Συλλεκτική συσκευασία για τα 90 χρόνια της

3 Μαρτίου 2015 | 09:40 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Δύο αργυραμοιβοί από τη Ζαγορά, μία μυστική συνταγή λεμονάδας κι ένα θρυλικό μπουκάλι σχεδιασμένο από τραπεζικό υπάλληλο, αποτελούν λίγες μόνο από τις σελίδες μιας συναρπαστικής ιστορίας, που ξεκίνησε πριν από 90 χρόνια στους πρόποδες του Πηλίου και συνεχίζει να εξελίσσεται μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για την ιστορία της ΕΨΑ, η οποία, για να γιορτάσει τα 90 χρόνια της παρουσίασε στην αγορά μια Εμβληματική Συλλεκτική Αριθμημένη Συσκευασία. Διατηρώντας την εικόνα του κλασικού μπουκαλιού της, το έντυσε με στοιχεία της εταιρείας και το ανέδειξε σε μία ειδικά επιμελημένη, επετειακή μεταλλική κασετίνα. Η συλλεκτική μεταλλική συσκευασία, που κυκλοφορεί ήδη σε περιορισμένο αριθμό, -μόλις 90.000 αριθμημένα αντίτυπα-, σε όλη την Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

σελφ σερβις (T. 447)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION